Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Προηγμένη Λαπαροσκοπική-Βαριατρική Χειρουργική

Αθήνα, 13/09/2019

Θέμα: «Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Προηγμένη Λαπαροσκοπική-Βαριατρική Χειρουργική»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε ότι τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, ξεκινά η λειτουργία του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος σπουδών με τίτλο «Προηγμένη Λαπαροσκοπική-Βαριατρική Χειρουργική» το οποίο ιδρύθηκε υπό την εποπτεία της Α΄Προπαιδευτικής Χειρουργικής κλινικής Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» και απευθύνεται αποκλειστικά σε ειδικευμένους χειρουργούς και ειδικευόμενους, διανύοντες τα δύο τελευταία έτη της ειδικότητος.

Η Συντονιστική Επιτροπής του ΠΜΣ και όλοι οι συνεργάτες της, έκαναν μια πραγματική προσπάθεια ώστε να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να διεκδικήσει μία από τις πιο εξέχουσες θέσεις μεταπτυχιακών σπουδών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Η προσπάθεια αυτή δεν θα ευοδωθεί παρά μόνον με την στήριξη διδασκόντων με άρτια επιστημονική κατάρτιση- και ως εκ τούτου επέλεξε να σας συγκαταλέξει μεταξύ αυτών, προκειμένου να συνδράμετε στην πραγματοποίηση του σκοπού του ΠΜΣ.

Με την βεβαιότητα της θετικής ανταπόκρισής σας, σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και σας επισυνάπτουμε το προτεινόμενο πρόγραμμα , που όταν θα λάβει την οριστική του μορφή θα σας σταλεί εκ νέου με τυχόν αναδιαμόρφωσή του.

Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας με ηλεκτρονικό μήνυμα στις κάτωθι διευθύνσεις :

email:  ceciliamorsika@gmail.com τηλ. 6979794020

email:  annakar@med.uoa.gr τηλ. 6979794020

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής                              Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής
Γεώργιος Ζωγράφος
Καθηγητής Χειρουργικής
Εμμανουήλ Λέανδρος
Καθηγητής Χειρουργικής