17ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας

Γενικές πληροφορίες Συνεδρίου || Πρόγραμμα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στο 17ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, από Πέμπτη 2 έως Σάββατο 4 Μαρτίου 2023. Το Συνέδριό μας απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, από όλο το φάσμα των επιστημών υγείας, αλλά και στους αντίστοιχους φοιτητές.

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας για περισσότερο από 30 χρόνια, υπηρετεί με συνέπεια όλες τις διαχρονικές επιστημονικές αξίες, όπως τη διάδοση της γνώσης και της εμπειρίας από την έρευνα στην εκπαίδευση, γεγονός το οποίο την κατατάσσει σε σημαντικότατο παράγοντα της ιατρικής κοινότητας στη χώρα μας, αφού είναι η μόνη που ασχολείται συστηματικά με τη νόσο της παχυσαρκίας.

Σας αποστέλλουμε συνημμένα την ηλεκτρονική αφίσα του Συνεδρίου προς ενημέρωση των συναδέλφων και λοιπών ενδιαφερομένων, με τη θερμή παράκληση να γίνει η σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα σας με παραπομπή στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου μας (www.eiepcongress2023.gr).

Σύνολο επισυναπτόμενων αλληλογραφίας:

– Ηλεκτρονική Αφίσα (σε επισύναψη)
Υποβολή Περιλήψεων
Website Link

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την υποστήριξη και τη συνεργασία σας και προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή και παρουσία σας στο Συνέδριό μας. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής ΕπιτροπήςΟι Συντονιστές της Επιστημονικής Επιτροπής 
Λεωνίδας ΛαναράςΕυθύμιος ΚαπάνταηςΑλέξανδρος Κόκκινος
Παθολόγος – ΔιαβητολόγοςΠαθολόγος – ΔιαβητολόγοςΠαθολόγος